Värdering

Värdera dödsbo i Göteborg

Vi värderar det du vill bli av med, framför allt dödsbon i Göteborg.

Vi förstår att det är tungt att utföra tömning och städning för en anhörigs dödsbo.

Du kanske inte vet vad du ska göra av alla saker och har heller ingen aning om vart sakerna kan vara värda. Då det kan vara en massa grejer som du eller andra anhöriga inte längre behöver. Då kan det vara Du kanske inte vet vad du ska göra av alla saker och har heller ingen aning om vart sakerna kan vara värda. Då det kan vara en massa grejer som du eller andra anhöriga inte längre behöver.

Då kan det vara skönt att vi som är en professionell firma tar hand om sakerna åt dig och ger er en seriös värdering av allt i från värdesaker till möbler, konst och inredningsartiklar av dödsboet. Våra skickliga medarbetare har bred erfarenhet om att utföra diverse värdering på objekt från olika miljöer och tider. Vi arbetar med både tömning, röjning och bortforsling, för såväl privatpersoner som företagskunder i Göteborg med omnejd, och vi börjar alltid med att värdera dödsbo och dina ägodelar utan kostnad.

Värdering på plats

Vi räknar ut värdet på plats på ert dödsbo när vi utför en värdering. Genom att vi gör detta kan vi räkna ut hur mycket det kommer att kosta för det arbete du vill att vi ska genomföra och du kommer då i sin tur direkt kunna få summan. Du kommer då också att på detta sätt genast få resultatet av vår beräkning som visar om du får betalning av oss eller om vi behöver en betalning av dig. Vi kan också erbjuda att även köpa när vi är på plats. Därför är det alltid mycket förmånligt att ni väljer att samarbeta med oss.

Vi är som sagt verksamma i Göteborg och finns på plats samt hjälper er efter era behov och planerar uppdraget utifrån era krav. Vi gör det smidigt så att ni kan få tid till annat.

Våra ledord är ärlighet och god kundservice vilket återspeglar sig i vårt arbete. Tack vare den inställningen har vi många nöjda kunder i Göteborg som har anlitat oss för att värdera ett dödsbo.

Kontakta oss gärna via telefon, mejl eller kontaktformulär för att få en kostnadsfri värdering på ert dödsbo i och nära Göteborg!