Vi erbjuder ett fast pris utan några dolda avgifter. Kontakta oss för en snabb och kostnadsfri offert eller maila oss, så kontaktar vi dig.

Boka kostnadsfritt hembesök, Dödsbo Väst AB:

Maila oss: info@dodsbovast.se

Låt oss hjälpa dig med allt från värdering och köp till röjning, tömning och städ av dödsbon. Vi räknar ut vad vi kan betala för Era saker samt räknar av för våra kostnader i samband med röjning och städ. Istället för att själv bära ut, städa och krångla till det så löser vi det åt dig på ett smidigt sätt. Som kund ska det vara enkelt och tydligt att anlita oss. När du hör av dig till oss så går vi igenom er situation tillsammans och kan därefter ge en offert. Inga dolda avgifter!

Så säger våra kunder:

”Jättebra firma rekommenderar den till 100%. Snabba, bra städning och väldigt prisvärda. Jag är glad att jag anställde just dom. Dom svara på alla mina frågor direkt och har ett väldigt bra kundbemötande finns inget att klaga på. Anlita dom om ni vill ha ett perfekt resultat.” – Natacha Wulff

”Jag kan varmt rekommendera Dödsbo Väst! Mycket snabb och trevlig kontakt från första stund. 3 dagar efter att de fått nycklarna var allt klart och lägenheten var tömd och skinande ren. Hade aldrig klarat det själv. Rekommenderas varmt!” – Johan Edsler

Dödsbo Väst AB

org. nr 559359-1828

Gårda second hand:

Fabriksgatan 30

41251 Göteborg

Mail: info@dodsbovast.se

Tel: 0763 – 010 076

Dödsbo Väst AB, är registrerat aktiebolag. Vår styrelse har sitt säte i Göteborg kommun. Vi betalar svensk skatt och moms.