Bortforsling

Bortforsling av saker i Göteborg

Behöver du hjälp med bortforsling av saker du inte längre använder? Då kan vi hjälpa till!

Garage och förråd bli lätt fulla av saker man inte använder sig av, och till slut vet man kanske inte vad man ska göra med dem. Då kan det vara skönt att veta att vi kan ordna med tömning, röjning och bortforsling. Vi jobbar med såväl privatkunder och företag som behöver bli av med sina gamla möbler, föremål och annat skrymmande som man inte vill ha längre.

Vi värderar även samtliga ägodelar kostnadsfritt!

Vid en bortforsling kollar vi igenom alla saker som går att återbruka och kör dessa vidare till ideella föreningar i Göteborg med omnejd. Det kan ge stor glädje för andra som är i behov av något du vill slänga. Det som inte går att återanvända forslar vi bort till en återvinningscentral för materialåtervinning.

Då bortforsling av möbler och andra föremål kan vara svårt att transportera bort på egen hand samt tungt då kroppen kan ta skada om man inte har rätt kunskap eller verktyg. Ni kan då komma i kontakt med oss så kan vi hjälpa er att avlasta er från det tunga arbetet med att tömma och forsla bort från mindre ytor till stora bohag. Då vi besitter just den kunskapen samt har verktygen som behövs för att underlätta arbetet med att få bort dem sakerna som ni vill bli av med så att du kan lägga din tid och energi på andra roliga saker.

Vi avlastar dig i det tunga arbetet med att tömma och forsla bort från mindre ytor till stora bohag. Målet för oss är att se till att du får hjälp, och att onödiga saker inte slängs på tippen. Detta blir vårt sätt att tillsammans bidra till en cirkulär ekonomi i Sverige.

Kontakta oss gärna via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär för att få pris på röjning och bortforsling!