Bortforsling

Bortforsling av saker i Göteborg

Behöver du hjälp med bortforsling av saker du inte längre använder? Då kan vi hjälpa till!

Garage och förråd bli lätt fulla av saker man inte använder sig av, och till slut vet man kanske inte vad man ska göra med dem. Då kan det vara skönt att veta att vi kan ordna med tömning, röjning och bortforsling. Vi jobbar med såväl privatkunder och företag som behöver bli av med sina gamla möbler, föremål och annat skrymmande som man inte vill ha längre.

Vi värderar även samtliga ägodelar kostnadsfritt!

Vid en bortforsling kollar vi igenom alla saker som går att återbruka och de saker som är i gott skick och kan användas igen, från möbler till kläder och elektronik, får en ny chans att glädja andra i form av donationer till ideella föreningar i Göteborg med omnejd. Det kan ge stor glädje för andra som är i behov av något du vill slänga som kanske inte har råd att köpa nya saker eller som behöver stöd i olika skeden av sina liv. Men vi strävar inte bara efter att göra gott genom att återanvända och donera. För de föremål som tyvärr inte längre är användbara eller reparationsbara, tar vi ansvarig hänsyn till återvinning. Genom att samarbeta med auktoriserade återvinningscentraler för materialåtervinning bidrar vi till att minska avfallsmängden och främja hållbara praxis. Dessa centraler bearbetar och återvinner materialen på ett ansvarsfullt sätt, vilket minskar miljöpåverkan och främjar en mer cirkulär ekonomi.

Då bortforsling av möbler och andra föremål kan vara svårt att transportera bort på egen hand samt tungt då kroppen kan ta skada om man inte har rätt kunskap eller verktyg. Ni kan då komma i kontakt med oss så kan vi hjälpa er att avlasta er från det tunga arbetet med att tömma och forsla bort från mindre ytor till stora bohag. Då vi besitter just den kunskapen samt har verktygen som behövs för att underlätta arbetet med bortforsling av allt från små föremål till stora möbler och bohag som ni vill bli av med så kan du överlåta det tunga lyftandet och hanteringen av dina saker till oss och fokusera på att njuta av ditt liv och andra roliga aktiviteter. Vi är här för att göra bortforsling enklare och smidigare för dig.

Välutbildat och utrustat för en miljövänlig bortforsling

Vårt dedikerade team är välutbildat och utrustat för att avlasta dig i det tunga arbetet med att tömma och forsla bort från mindre ytor till stora bohag som exempelvis en bostad eller kontorslokal. Målet för oss är att se till att du får hjälp, och att onödiga saker inte slängs på tippen. Detta blir vårt sätt att tillsammans bidra till en cirkulär ekonomi i Sverige där inget går till spillo och resurser återanvänds effektivt. Du kan lita på oss för en pålitlig och miljövänlig bortforsling

Kontakta oss gärna via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär för att få pris på röjning och bortforsling!