Tömning

Tömning av dödsbo i Göteborg

Behöver du hjälp med tömningen av ett dödsbo i Göteborg? – Vi hjälper dig

Låt oss experter på tömning av dödsbon och all hantering av dödsbon ta hand om er dödsbotömning i Göteborg på ett tryggt sätt. Så att du blir av med det du inte önskar ha kvar. Så att du i stället kan fokusera på allt omkring som till exempel på begravningen som skall planeras och att du ska berätta för människorna runt om den bortgångne om vad som har skett.

Vi på DÖDSBO VÄST AB kör allt som går att återanvända till ideella föreningar i Göteborg med omnejd – på så sätt kan de grejer som du inte längre behöver bli till stor glädje för någon annan. Skräp och trasiga prylar som inte längre går att använda kör vi givetvis till närmaste återvinningscentral!

Målet vid en tömning av ett dödsbo

Vårt mål vid en dödsbotömning är att vi ska erbjuda er som kund snabba och flexibla lösningar för såväl företag som privatpersoner. Då vi också tycker att våra kunders förtroende är en av våra främsta tillgångar. Samt att så lite som möjligt slängs på tippen: återanvändning är vår högsta prioritet. För att uppfylla detta skänker vi bohag till våra samarbetspartners i bland annat Göteborg. Detta är vårt sätt att bidra till en cirkulär ekonomi.

Alla sopor vid tömningen från dödsboet sorteras noggrant för transport till avfallshantering. Så mycket som möjligt återbrukas. Genom att vi kan erbjuda detta har vi blivit ett mer populärt alternativ när det gäller tömning av dödsbo i Göteborg. Vi kan också erbjuda en värdering av sakerna som finns i dödsboet när vi är på plats om så önskas.

Så här går det till att anlita oss för en dödsbotömning:

  1. Efter att ni har kontaktat oss för en dödsbotömning kommer vi att göra ett kostnadsfritt hembesök där vi bedömer arbetets omfattning.
  2. Inom 24 timmar får ni en kostnadsfri offert där vi erbjuder er ett fast pris – inga extra kostnader tillkommer.
  3. Vi arbetar alltid efter våra ledord – ärlighet och noggrannhet.
  4. Efter att arbetet är utfört har ni som kunder alltid 14 dagars kundnöjdhetsgaranti.

Läs också gärna mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig och kontakta oss så kan vi ge dig ett prisvänligt erbjudande.