Städning

Dödsbostädning i Göteborg

Låt proffsen sköta din dödsbostädning och flyttstädning i Göteborg

Det finns flera fördelar med att låta en professionell firma som oss ta hand om dödsbostädningen eller en vanlig städning när du exempelvis ska flytta. Då vi har en lång erfarenhet av bland annat städning så ser vi framför allt till att arbetet blir ordentligt gjort och du i stället kan spara tid till annat. Vi lyssnar på era önskemål när det kommer till städningen och arbetar alltid efter era behov. När det är dags så går vi igenom alla detaljer tillsammans och vi tar alltid hänsyn till eran situation samt har förståelse för hur jobbigt det kan vara för er.

Vi kan hjälpa er att ta hand om allt som har att göra med städningen, från fönsterputsning, torka golven och allt där i mellan oavsett om det gäller en dödsbostädning eller en flyttstädning. Omfattning vad som gäller dock vid en städning av ett dödsbo skiljer sig beroende på om bostaden ska ut på visning, eller försäljning samt om det ska renoveras. Vi använder också endast miljövänliga produkter när vi utför en dödsbostädning eller någon annan typ av städning. Vi finns i Göteborg med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag med sin dödsbostädning och övrig städning samt många fler tjänster.

Flytthjälp och flyttstädning

Eftersom vi även erbjuder flytthjälp i Göteborg med omnejd kan vi enkelt hjälpa dig med helheten och tillgodose just dina behov, krav och önskemål. När det kommer till flyttstädning är kraven mycket högre jämför med en vanlig städning av din bostad eller lokal. Till att börja med gäller det att samtliga möbler behöver vara tömda innan vi börjar med städning.

Som en helleverantör av tjänster flytt- och städtjänster kan vi enkelt baka in hela processen med både tömning, bortforsling och städning för en mer effektiv process. Det gör att du också har en trygghetsgaranti på flyttstädningen när du anlitar oss.

Självklart kan du också använda dig av RUT-avdraget när du anlitar oss. oavsett om det gäller en dödsbostädning eller en flyttstädning. Rutavdraget gäller arbetskostnaden för städning i alla typer av bostäder – från hyresrätter till villor och bostadsrätter.

Behöver ni hjälp att tömma er bostad eller lokal?

Vi kan även avlasta dig i det tunga arbetet med att tömma ett helt bohag. Vårt mål är att så lite som möjligt slängs på tippen. För oss är återanvändning vår högsta prioritet.

För att uppfylla vårt mål och bidra till en cirkulär ekonomi, skänker vi bohag till våra samarbetspartners så att någon annan kan få glädje av det du inte längre behöver. Samtliga sopor från tömningen som ej går att återbruka sorteras noggrant för transport till sorteringsgården.

Välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller via vårt kontaktformulär här på webben! om ni vill ha hjälp med en dödsbostädning, vanlig städning eller en flyttstädning i Göteborg.